Index Page | Login Page | Registration Page
PREVIOUS MESSAGE(S)
'And a gold star for being a good boy?' posted by Miguel - 16/04/2007, 07:22:26
'it goes with his elephant stamp... :+P' posted by Little green man - 16/04/2007, 13:04:47
'And my Hello Kitty sticker. (N/T)' posted by Robwood - 18/04/2007, 09:33:05

CURRENT MESSAGE

spune: Musulmanii is
spune: Musulmanii isi fac publicitate exordtrainara prin site-uri, bloguri, cartisubtiri frumos colorate si atractive , prin casatorii dorite cu femei non-musulmane pe care le convertesc la Islam si cu care fac cate 8 copiifata de 2 copii cat are o familie europeana.Conform statisticilor europene, acum sunt peste 50.000.000 musulmaniin Europa, cate 4-5 milioane in fiecare tara, fiind comunitati mari careisi cer drepturi violent tarilor care i-au acceptat cu nu multi ani in urmaca sa studieze sau sa lucreze.Daca autoritatile tarilor din Europa nu vor lua masuri corespunzatoare,musulmanii vor conduce Europa si crestinii vor fi straini in tara undes-au nascut. Ei sunt foarte inteligenti si au patruns in toate structurilesi in toate tarile din lume, nu numai Europa.In America sunt peste 7 milioane care spun ca ei sunt musulmanilinistiti care cred in toate religiie din lume si in Dumnezeu, God careeste marea minciuna cu care ii prostesc pe toti ceilalti caci Dumnezeul loreste Allah care nu este acelasi cu God si profetul lor este Muhammaddespre care spun ca este ultimul mesager al lui Allah, in sensul caorice mesager a fost inainte, Allah il recunoaste doar pe Muhammad,cel care a avut 13 sotii pe care le-a luat cu forta de la familiile lor ca sipe Aisha, fetita de 6 ani pe care a luat-o ca sotie chiar daca tatal ei nua fost de acord. Ce este socant este faptul ca toti musulmanii, indiferent cat de educatiprin facultati sunt, indiferent ca sunt profesori universitari sau oamenide stiinta, aplica invataturile pedofilului Muhammad care a comismulte infractiuni, char si de furt si omor. Cititi Quranul si viata lui Muhammadpe blogul unui musulman vizitat de milioane de oameni de pe planeta:MuslimBlog, dar si multe altele, precum si ziare din tarile arabe sauWhasington Post. Mai marii Crestinismului nu se ocupa de cunoasterea lui de catrecrestinii din lume. Ei traiesc doar pentru functii si placerea de acalatori si a tine conferinte in facultatile de teologie, de parcacei care asculta fac ceva pentru populatia crestina. Romanii obisnuiti nu stiu ce inseamna conexiunea cu Dumnezeupentru ca nu li se explica. Ei nu stiu sa foloseasca credinta nicipentru ei , familia lor , nici pentru a-i ajuta pe cei din jur .Ei nu stiu nici cui sa se roage : lui Dumnezeu sau lui isus , uniicrezand ca Isus este Dumnezeu, chiar si preotii care aparpe Trinitas TV. fac afirmatii confuze pentru telespectatori. Musulmanii explica prin cuvinte usor de inteles Islam pe candcei care vor sa cunoasca ceva despre religia ortodoxa trebuiesa se descurce singuri in a intelege biblia plina de cuvintevechi de tot si greoaie pntru a fi intelese de cei care nu austudii universitare teologice.Poate ca mesajul meu sa va faca sa va ganditi la cei multicare asteapta sa li se explice multe despre religia ortodoxain care s-au nascut si din care stiu doar ce le-a spus bunicacand erau mici.Doamne ajuta !

(VISITOR) AUTHOR'S NAME
Kelvin

MESSAGE TIMESTAMP
20 december 2014, 03:55:24

AUTHOR'S IP LOGGED
190.36.155.37

REPLIES TO THIS MESSAGE

- no replies yet -

REPLY FORM

name:
email:
title:
Please type the text of the image below into the text box here to confirm that you are human, before posting a comment:

sign post using your signature    |      no text

Index Page | Login Page | Registration Page

message was viewed 168 time(s).