Index Page | Login Page | Registration Page
PREVIOUS MESSAGE(S)
'Words starting with an R! - 1. Reflex (N/T)' posted by Selma - 03/07/2009, 08:22:09
'2. Recticule. (N/T)' posted by Robwood - 03/07/2009, 08:43:15
'Tupo. Get rid of that first "c." (N/T)' posted by Robwood - 03/07/2009, 11:25:09

CURRENT MESSAGE

Nici eu nu gasesc <a
Nici eu nu gasesc coantrtmmepoul regresiv de vreun folos/ajutor in recuperarea pacientului; din scurta experienta recenta de pacienta, si nu numai, pot spune ca rolul de bolnav e un statut dureros , umilirile din spital, dependeta de ceilati adauga vulnerabilitate suplimentara celei create de afectiunea in sine. Lovirea de psihologia institutionala -a spitalului in acest caz, face si ea ca experienta sa devina de-a dreptul traumatizanta, de fapt traumatizanta suplimentar. Consider creearea unui mediu spitalicesc cat mai cald, mai comfortabil de mare ajutor in recuperarea pacientului psihiatric dar si a celorlalti, din alte specialitati. Din pacate ceea ce mentine aceasta stare de regresie e mentalitatea-cea mai greu de schimbat, pe care usor usor trebuie sa ne-o schimbam, prin tratarea mai mult a persoanei cu toate spaimele ei, etc. si nu strict a bolii vorba buna, zambetul, incurajarea, INSUFLAREA SPERANTEI, vor face perioada de spitalizare mai scurta si reducerea regresiei'.. Si eu lupt pt un mediu spitalicesc mai bun, mai aproape de acasa' In rest bun articolul! e o delectare mereu sa citesc ce scrii!

(VISITOR) AUTHOR'S NAME
Jana

MESSAGE TIMESTAMP
19 december 2014, 18:48:11

AUTHOR'S IP LOGGED
197.189.235.82

REPLIES TO THIS MESSAGE

- no replies yet -

REPLY FORM

name:
email:
title:
Please type the text of the image below into the text box here to confirm that you are human, before posting a comment:

sign post using your signature    |      no text

Index Page | Login Page | Registration Page

message was viewed 215 time(s).