|
Poštovani,Problemi
s
|
|
|
|
|
PoÅ¡tovani,Problemi sa linkovima, ujaotevvni turkoloÅ¡kom zaostalošću dipl. arabiste i dipl. turkologa, vjerovatno su razlog da su Vam prispjela dva teksta, od kojih je jedan, definitivno, suviÅ¡an. Pa zar to nije u skladu sa stigmom Kordobskog kalifata, ili Otomanske imperije koji su ostavili duboke tragove, kako tvrde egzaktne nauke, posebice genetika, stoljećima zbunjujući i uznemirujući duhove koji piÅ¡u ove somnabulne kojeÅ¡tarije, poput slijedećih: Могу да значе Ñамо реминиÑценцију југоÑловенÑтва, и то погрешно протумаченог: поиÑтовећивање Ñа ЈугоÑлавијом, аутоматÑки не значи и припадање јужноÑловенÑком етничком корпуÑу! Етнички, Јужни Словени Ñу: Македонци, Бугари, Срби, Славонци (али Ñу кроатизовани) и Словенци.Рећи за Хрвате и МуÑлимане да Ñу “Јужни Словениâ€, предÑтавља увреду њихове етничке припадноÑти.Уз ово, када би пољÑко МиниÑтарÑтво одобрило ÑредÑтва за неку књигу “ÑловенÑке уметноÑтиâ€, у којој би Ñтајала имена Ñтвараоца, као: Сабахудин, Ибрахим, Мухамед…?! Ðикад! Рекли би: “ГоÑпођо, ви мора да Ñе шалите!â€Ð—ато бих предложио гоÑподину Хаџиалићу да Ñе окрене Ñпомињаним “ТурÑкој и Саудијиâ€, па да лако добије ÑрердÑтва да предÑтави Ñве, нпр. мухамеданÑке Ñтвараоце Балкана, Европе, или чега већ. Ovo je u najmanju ruku degutanto, a prema KZ kriviÄno djelo vjerske i rasne netrpeljivosti, i to zaÄinjeno ekstremnim neznanjem i surovom retorikom mržnje, bez podloge u ARGUMENTIMA, koliko se ja razumijem u civilizacijske norme i legislativu. Ili je poziv na linÄ, Å¡to mu ga doÄ‘e isto! Sudim da ni dotiÄnom gospodinu nije ugodno suoÄit se sa istinom da nije Äisti Slaven, kako navodi. U tom dijelu sasvim sam nemoćna, mada bih mu rado pomogla, unatoÄ mom rigidnom stavu da su neka elementarna znanja pretpostavka kako bi se odgovorna liÄnost ODGOVORNO latila pera, a da ono ne bude u obliku neÄeg mnogo oÅ¡trijeg. Ovaj i ovakav ideoloÅ¡ki matrix vidjeli smo ne tako davno na djelu i, budite sigurni, neće se ponoviti. K tome bih dodala da je gospodin H.Alić posljednja osoba na svijetu, izuzev mene, koja bi posegnula za argumentima izvan domaÅ¡aja njegovog utjecaja (Pravoslavlje Nebeskog naroda) tek da bi uvrijedio sugovornika, pa s aspekta Veleumnog i njemu sliÄnih na ovim prostorima, pretpostavljam da je to Äin izdaje vlastitog korpusa (po legendi iz gore priloženih podataka, zaista ne znam kojeg, ali Äistih slavenskih korijena sigurno nije!).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(VISITOR) AUTHOR'S NAME Katelyn
MESSAGE TIMESTAMP 19 december 2014, 09:01:04
AUTHOR'S IP LOGGED 117.169.1.96