|
Ka
mina
tahaksin
<a
|
|
|
|
|
Ka mina tahaksin abduilela sellepe4rast, et soovin, et mees avalikult tunnistaks, et ta on otsustanud mind oma elu kaaslaseks valida.Minu meelest ei pea abielu fcksi kedagi kinni ja ei kohusta millekski rohkem kui seadustamata kooselu. Ainuke kindel asi on see, kui inimene otsustab, et ta elab nfcfcd teisega paarisuhtes ja pfcsib oma otsuse taga. Tean, et selline otsus sfcnnib vf5i je4e4b sfcndimata hoolimata sellest kas abiellutakse vf5i elatakse niisama koos. Minu jaoks on vahe aga selles, et abielludes kinnitavad mf5lemad partnerid avalikult, et neil on see kindel otsus kooselu suhtes sfcndinud; niisama koos elades juhtub aga tihti nii, et je4e4b nagu f5hku, kas ja mida siis kumbki pool otsustas Mul oleks kfcsimus abiellumise vastastele: kui sa oled otsustanud oma elu siduda fche kindla inimesega, miks sa siis pole nf5us seda otsust avalikult ja ametlikult kinnitama?Eks igafcks mf5tleb oma vastavalt oma rikutuse tasemele ja minu rikutud mf5istus vastab sellele kfcsimusele nii: je4relikult ei ole abiellumise vastu olevad inimesed siis otsustanud, et nad tahavad fche kindla inimesega oma elu siduda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(VISITOR) AUTHOR'S NAME Mirtha
MESSAGE TIMESTAMP 19 december 2014, 04:12:43
AUTHOR'S IP LOGGED 114.24.4.96