Index Page | Login Page | Registration Page
PREVIOUS MESSAGE(S)
'madagascar, slippers and sims 2' posted by Aishae of sentience - 02/12/2005, 01:14:36
'Psst... ctrl + shift + c --> type "motherlode". NT' posted by Sessy - 03/12/2005, 05:05:59
'I've never found the point in the money cheats (N/T)' posted by EofS - 04/12/2005, 14:03:26

CURRENT MESSAGE

ma p2ris ei n6ustu v
ma p2ris ei n6ustu viimase kogntmeaarima, et kui ma ei leia,et on vajalik abielluda, siis see on sellep2rast, et ma ei taha end yhe kindla inimesega siduda.Mul ei ole abielu vastu mitte midagi, mul on palju h2id s6pru, kes on abielus v6i plaanivad abielu ja ma ei v2lista abielu enda jaoks tulevikus. Ma ise olen 3 aastat suhtes olnud inimesega, kellega ma n2en tulevikku ja tahan j22da kokku igaveseks aga ma ei n2e v2hemalt hetkel p6hjust abielluda, sest see ei muudaks meie suhet absoluutselt.ja see avalikult ja ametlikult kinnitama..no ma ei tea..kuidas saab t2nap2eval enam sellistele asjadele toetuda.sellised t6otused privaatselt 6elduna omavad minu jaoks palju suuremat t2hendust. on abielu on ka lahutus..ma ei usu,et yhelegi asjale saab kindel olla ja see,et sa abiellud, ei tee su suhet paremaks ega kindlamaks. fakt on see, et asjad muutuvad. Hetkel ka mina loon tulevikku oma partneriga aga ei saa olla nii naiivne ja m6elda,et midagi kunagi ei muutu..siiski, ei v2ida ma, et iga abielu l6ppeb lahutusega (kuigi paljud l6ppevad ja iga paar, kes abiellub, arvab sel hetkel,et nad j22vad igaveseks kokku)ja yldiselt on pulmad v2ga tore pidu..k6ik traditsioonilised m2ngud jne. ma lihtsalt arvan, et elu pole p2ris must valge!

(VISITOR) AUTHOR'S NAME
Irawan

MESSAGE TIMESTAMP
19 december 2014, 03:46:41

AUTHOR'S IP LOGGED
190.38.94.205

REPLIES TO THIS MESSAGE

- no replies yet -

REPLY FORM

name:
email:
title:
Please type the text of the image below into the text box here to confirm that you are human, before posting a comment:

sign post using your signature    |      no text

Index Page | Login Page | Registration Page

message was viewed 271 time(s).