Index Page | Login Page | Registration Page
PREVIOUS MESSAGE(S)
'Sevilian Board index page
'to: everyone' posted by Aishae of sentience - 24/12/2005, 01:03:22
'Merry Christmas to you too :-) and everyone else of course ;-) (N/T)' posted by Eri - 24/12/2005, 21:25:44

CURRENT MESSAGE

ai avut foarte mult
ai avut foarte mult noroc..Inca mai sper sa mi se inmatple si mie ceea ce ti s-a intamplat tie. Chiar de ziua mea am reusit sa pierd portofelul plin cu banii pe care ii primesem cadou de pe la rude (6 milioane).Eram in mall..ieri si nu am apucat sa imi cumpar decat o camasa, cand am primit un telefon care mi-a dat o veste rea legata de o persoana din familie...Din momentul ala nu mai tin minte nimic. Cum mi-a cazut portofelul din geanta...daca il tineam in mana...daca l-am uitat la magazin..NIMIC... Am cautat peste tot..din magazin in magazin. Am lasat un numar de telefon la biroul de informatii si SPER sa ma sune sa`mi spuna ca l-au gasit. Pentru ca erau multi bani si eram foarte fericita ca de ziua mea pot sa-mi cumpar o gramada de lucruri cu ei.Oricum, intamplarea ta mi-a dat incredere ca mai sunt si oameni buni, mai ales ca mi-am pierdut portofelul in a doua zi de Paste.Paste Fericit tuturor

(VISITOR) AUTHOR'S NAME
Levan

MESSAGE TIMESTAMP
19 december 2014, 02:44:49

AUTHOR'S IP LOGGED
89.249.227.224

REPLIES TO THIS MESSAGE

- no replies yet -

REPLY FORM

name:
email:
title:
Please type the text of the image below into the text box here to confirm that you are human, before posting a comment:

sign post using your signature    |      no text

Index Page | Login Page | Registration Page

message was viewed 143 time(s).