Index Page | Login Page | Registration Page
PREVIOUS MESSAGE(S)
'Sevilian Board index page
'Anyone know a good program for audio mixing?' posted by Muffy - 02/09/2006, 03:18:40

CURRENT MESSAGE

Mailit fctleb:Naine,
Mailit fctleb:Naine, kes armastab oma meest, peab teda aakertiivstks igal viisil olgu ta siis kaks ne4dalat kodust e4ra vf5i kaks ne4dalat ainult kodus lapsi hoides. Mees mf5jub tema jaoks erutavalt igal kohtumisel ja kui ta on tf5estab samas, et saab lastega ideaalselt hakkama, siis mf5jub ta naise jaoks pigem veel rohkem selle mr d5igena, selle tema jaoks ideaalsena, kellesse ta fchel pe4eval armus. Seda kf5ike muidugi juhul, kui ka mees ne4itab talle fcles oma armastust ja naine teab seda. Seda kf5ike fctlesin oma kogemuse pf5hjal ja olgu lisatud, et:1) ma olen olnud ise ligi kolm aastat lapsega kodus, kui samal ajal ke4is mees kl 8-17 tf6f6l,2) olen olnud kuid tf6f6l, nii et mees on fcksi lapsega kodus,3) olen olnud fcksi kaks-kolm ne4dalat kahe lapsega, samal ajal ka tf6f6tades, kasutades erinevaid abilisi.Ma ei ole fchelgi juhul tundnud, et mu mees ei mf5ju mulle atraktiivsena. Armastus on see, millel on te4htsus ja jf5ud.

(VISITOR) AUTHOR'S NAME
Vanesita

MESSAGE TIMESTAMP
19 december 2014, 02:42:39

AUTHOR'S IP LOGGED
186.90.75.190

REPLIES TO THIS MESSAGE

- no replies yet -

REPLY FORM

name:
email:
title:
Please type the text of the image below into the text box here to confirm that you are human, before posting a comment:

sign post using your signature    |      no text

Index Page | Login Page | Registration Page

message was viewed 140 time(s).