|
Dragă
Bianca,Ai
perf
|
|
 |
|
 |
Dragă Bianca,Ai perfectă drtetape een ce priveşte statura culturală a domnului Răzvan Theodorescu.Dar, ca şef de instituţii, şi-a dovedit deja de două ori incompetenţa: la TVR şi la Cultură. De ce ar trebui să-şi dea măsura nepriceperii manageriale şi la ICR (dac-o fi reală informaţia lui Istodor), zău că nu eenţeleg.cen plus, după cum spui, "ca un medievalist ce este, nu mai rezoneaza foarte acut, - daca a facut-o vreodata - foarte deschis la curentele contemporane". Ce2t despre Mircea Diaconu - am făcut deja un comentariu pe FB la comentariul lui absolut siderant: "Pe2nă acum ICR avea o politică indepe nu știu treaba lui een fine nu dădea socoteală nimănui. Am avut discuții foarte ample cu Andrei Marga și concluzia a fost că și ICR trebuie să ce2nte een același cor .Comentariul meu pleca de la replica faimoasă din "Filantropica": "Me2na eentinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană". Constatam că, după ce şi-a primit pomana, me2na eentinsă poate deveni pumn. cen gură. Din păcate, cred că nu mă voi mai putea uita la "Filantropica" multă vreme de acum eencolo.Cu, iată, deplin acord,Radu
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
(VISITOR) AUTHOR'S NAME Talooq
MESSAGE TIMESTAMP 19 december 2014, 00:56:06
AUTHOR'S IP LOGGED 190.203.244.135