Index Page | Login Page | Registration Page
PREVIOUS MESSAGE(S)
'Sevilian Board index page
'I hate people.' posted by Robwood - 05/02/2009, 12:37:44
'I never understood why Americans use credit cards so much anyway. NT (N/T)' posted by Selma - 08/02/2009, 03:11:42

CURRENT MESSAGE

Dragă Bianca,Ai perf
Dragă Bianca,Ai perfectă drtetape een ce priveşte statura culturală a domnului Răzvan Theodorescu.Dar, ca şef de instituţii, şi-a dovedit deja de două ori incompetenţa: la TVR şi la Cultură. De ce ar trebui să-şi dea măsura nepriceperii manageriale şi la ICR (dac-o fi reală informaţia lui Istodor), zău că nu eenţeleg.cen plus, după cum spui, "ca un medievalist ce este, nu mai rezoneaza foarte acut, - daca a facut-o vreodata - foarte deschis la curentele contemporane". Ce2t despre Mircea Diaconu - am făcut deja un comentariu pe FB la comentariul lui absolut siderant: "Pe2nă acum ICR avea o politică indepe nu știu treaba lui een fine nu dădea socoteală nimănui. Am avut discuții foarte ample cu Andrei Marga și concluzia a fost că și ICR trebuie să ce2nte een același cor .Comentariul meu pleca de la replica faimoasă din "Filantropica": "Me2na eentinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană". Constatam că, după ce şi-a primit pomana, me2na eentinsă poate deveni pumn. cen gură. Din păcate, cred că nu mă voi mai putea uita la "Filantropica" multă vreme de acum eencolo.Cu, iată, deplin acord,Radu

(VISITOR) AUTHOR'S NAME
Talooq

MESSAGE TIMESTAMP
19 december 2014, 00:56:06

AUTHOR'S IP LOGGED
190.203.244.135

REPLIES TO THIS MESSAGE

- no replies yet -

REPLY FORM

name:
email:
title:
Please type the text of the image below into the text box here to confirm that you are human, before posting a comment:

sign post using your signature    |      no text

Index Page | Login Page | Registration Page

message was viewed 246 time(s).