Index Page | Login Page | Registration Page
PREVIOUS MESSAGE(S)
'Could you pray to the God of Silly Numbers for me, pwease?' posted by Leander - 11/09/2008, 01:34:44
'Oh for crying out loud, just buy a canistre of helium! NT (N/T)' posted by Selma - 11/09/2008, 05:23:26
'If you inhale enough of it... will you float? (N/T)' posted by NovaFlash - 11/09/2008, 05:29:22

CURRENT MESSAGE

Si eu imi aduc amint
Si eu imi aduc aminte imlnamirtepe pe care le-am avut la munca. Acasa am un HP ireprosabil, pentru nevoile mele de acasa. La munca insa, mi-au iesit peri albi.Am avut initial un Cannon Laser Base MF 5750 care a mers bine vreun an, pana a inceput sa dea erori si sa se opreasca dupa fiecare pagina. M-a exasperat.A urmat apoi un Xerox WorkCentre 3119, care a avut o durata de viata aproximativ similara.Momentan am HP Laser Jet M1120 de care m-am saturat pana peste cap. Daca nu cumpar cartuse noi de fiecare data (ceea ce, evident, nu e posibil) calitatea printului e inexistenta. Trebuie sa schimb fie rola magnetica, fie cilindrul, sau cine stie ce componenete mai are prin el, mama lui de cartus.Oricum, postarea ta e atractiva, dar in lipsa finantarii corespunzatoare, ramane la nivel de tachinare :)

(VISITOR) AUTHOR'S NAME
Weronika

MESSAGE TIMESTAMP
17 december 2014, 00:01:58

AUTHOR'S IP LOGGED
62.210.78.179

REPLIES TO THIS MESSAGE

- no replies yet -

REPLY FORM

name:
email:
title:
Please type the text of the image below into the text box here to confirm that you are human, before posting a comment:

sign post using your signature    |      no text

Index Page | Login Page | Registration Page

message was viewed 179 time(s).