|
Inno
fctleb:Ma
ise
k
|
|
 |
|
 |
Inno fctleb:Ma ise ka tunnen, et asi pole f5ige. Vf5ibolla on asi seells, et naised, vf5i fctleme siis, et mf5ned naised, kes nfcfcdseks on kf5ik saavutanud, millest nende emad vf5i vanaemad vf5isid ainult unistada, pole vaatamata kf5igele ikka rahul ja f5nnelikud ja unistavad nfcfcd tagasi seda aega ja neid tingimusi, milles elasid nende emad ja vanaemad. Ning seda veel eriti vf5ikal ja vf5imendatud kujul.Kui ma vaatan kf5rvalt, kui f5nnelik on Irja kodus last imetades ja lapsega koos olles (ja kui rahulolev on laps emaga koos olles), siis vf5ibolla algavad probleemid sealt, et naised kipuvad varakult laste kf5rvalt tf6f6le vf5i ei ole neil fcldse lapsi, mis omakorda ei lase olla f5nnelik. Ma olen te4hele pannud, et naistel tekivad sfcfcmepiinad, kui nad ei saa olla lastega, ja nendest sfcfcmepiinadest algavad muud probleemid. dchiskond on naisele andnud kfcll vabaduse, aga paradoksaalsel kombel pole see vabadus teinud naist f5nnelikumaks. Loodus on naise tuhandete aastate ve4ltel kujundanud selliseks nagu ta on ja seda mustrit tf5ene4oliselt paarikfcmne aastaga ei muuda vf5i ei suudeta muuta, nii nagu ei suudetud nf5ukogude liidus luua uut, nf5ukogude inimest, kes oleks režiimile fcdini lojaalne ja rabaks hommikust f5htuni sandikopikate eest tf6f6d teha.
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
(VISITOR) AUTHOR'S NAME Pavel
MESSAGE TIMESTAMP 16 december 2014, 21:07:59
AUTHOR'S IP LOGGED 62.210.78.179